Horloges

Natuurlijk zijn horloges in deze tijd niet meer weg te denken. Ondanks dat iedereen de tijd “om zich heen” heeft, wil men zich toch graag onderscheiden met een mooi horloge.

Of u nu kiest voor een design horloge, een fashion horloge, een sportief horloge, een klassiek model of toch liever een exclusiever horloge, we hebben een uitgebreid assortiment aan horloges. Onze merken hebben ieder hun eigen gezicht.

Dit is terug te vinden in onze collectie die wij geheel zelf samenstellen. We kiezen voor kwaliteit.

Met trots kunnen wij van JM Juweliers zeggen dat we erkend Seiko Elite dealer zijn. Als Elite dealer mogen wij naast de basis collectie van Seiko, ook de succesvolle modellen uit diverse series aanbieden, zoals Seiko Premier, Seiko Prospex en Seiko Presage.

Ons horloge assortiment

Seiko

“Keep going forward”

Het meest bekende horlogemerk ter wereld is Seiko. Ze staat bekend om zijn prachtig vormgegeven horloges, technisch hoogstaande kwaliteit en lange levensduur. Voor zowel de heren als de dames hebben wij een uitgebreide collectie. 

Seiko horloges bieden verschillende uurwerktechnieken. Seiko Kinetic is één van de bekendste technieken, het horloge laad zich op door de beweging van de pols. Een andere, niet meer weg te denken techniek is de Seiko Solar. Hierbij laad het horloge zich op door licht.

Als Global Brand Dealer mogen wij naast de basis collectie van Seiko, ook de succesvolle modellen uit diverse series aanbieden, zoals Seiko Premier, Seiko Prospex en Seiko Presage.

Pulsar

“Tell it your way”

Pulsar werd in 1970 als horlogemerk geregistreerd en sinds die tijd vervaardigd Pulsar een nieuwe reeks hoogwaardige, technisch vooruitstrevende horloges in de middelste prijsklasse. Hun motto is “Altijd een beetje meer: meer technologie en meer waarde”.

De horloges van Pulsar worden gekenmerkt door de hoogwaardige materialen, designs en de betrouwbare techniek vanuit Seiko, welke wereldwijd tot de meest grote en innovatieve horlogemakers behoort. Vandaag de dag staat het merk voor mensen wie individualiteit en waarden belangrijk zijn. We hebben zowel voor de heren als de dames een uitgebreide collectie.

Tommy Hilfiger

Sinds Tommy Hilfiger hun horloge-lijn uitbracht, is het een groot succes. Dit veelzeggende mode merk heeft een prachtige collectie horloges voor hem en haar ontwikkeld. Ze zijn eigentijds, stijlvol in ontwerp en hebben een hoge  kwaliteit. Maak uw outfit compleet met een mooie armband van Tommy Hilfiger.

Zinzi Watches

De stalen horloges vanhet bekende merk Zinzi zijn verkrijgbaar in vele kleuren, zoals zilver, roségoud, geelgoud, zwart, groen en blauw. Naast de vele kleuren zijn er ook diverse collecties, Roman, Ladies, Traveler of Retro, waarbij er altijd wel een horloge is te vinden dat bij u past. Over de kwaliteit hoeft u zich ook geen zorgen te maken..

Met een Zinzi horloge blijft u bij de tijd! 

Danish Design

Een vooruitstrevend merk dat staat voor Deense degelijkheid. Het is wereldwijd een groot succes. 

Door alleen gebruik te maken van de beste materialen (zoals staal of titanium) kan Danish Design hoogwaardige kwaliteit garanderen bij al zijn horloges. De horloges hebben een elegante en vaak moderne uitstraling.

De horloges van Danish Design zijn een sieraad om uw pols.

Prisma

Prisma voldoet aan de wens om kwalitatief hoogstaande, elegante horloges op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. 

Door de jaren heen is Prisma uitgegroeid tot een van de bekendste horlogemerken van Nederland.

In de tijd zijn de collecties met hun tijd meegegaan, zonder het goede doel van het verleden uit het oog te verliezen. Met trots deelt Prisma het vertrouwde gevoel door een variatie aan vooruitstrevende horloge collecties met Nederlands design.

Mondaine

Mondaine is gebaseerd op de welbekende Zwitserse stationsklokken. De designs van de horloges zijn herkenbaar en kenmerken zich door hun unieke wijzerplaat en de wereldberoemde rode seconde wijzer met het bolletje. De horloges hebben een tijdloos design, zijn duidelijk afleesbaar en zijn voorzien van een Zwitsers precisie uurwerk. Met de verschillende banden van Mondaine maakt u de keuze nog persoonlijker.

Smartwachtes

Natuurlijk gaan we met onze tijd mee en hebben we een collectie Smartime horloges van de merken Calypso en Lotus.

Deze Smartime horloges zijn er al vanaf €39 en zijn voorzien van vele opties. Een kleine greep van de slimme functies zijn een stappenteller, hartslag- bloeddrukmeter, sportmodus, alarm en kalender. U kunt ook zien als u wordt gebeld of een bericht ontvangt.

De modellen worden standaard geleverd met 2 verschillende banden. Zo kunt u kiezen welke stijl er vandaag bij u past.