Trouwringen

Aller Spanninga

 Een dag met een gouden randje…

Als bezegeling van de liefde voor elkaar, bent u opzoek naar DIE speciale ring. In de grote collectie van Aller Spanninga is de veelzijdigheid groot. U kunt ringen uit de bestaande collectie kiezen of u kunt deze geheel zelf samenstellen. U kunt onder andere kiezen voor de kleuren geel-, wit-, bicolor-, rosé goud of paladium. Dit met of zonder briljant en de ringen zijn eventueel te verkrijgen in verschillende breedtes.

De trouwringen van Aller Spanninga worden al 150 jaar in Nederland, met de hand, gemaakt en stralen kwaliteit uit.

Ruesch

In deze tijd zijn het niet alleen gouden ringen die de liefde van een relatie bezegelen, maar wordt er heel veel gebruik gemaakt van stalen ringen, in combinatie met goud, titanium en ook uiteraard weer met of zonder briljant.

Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander inspelen op de nieuwste ontwikkelingen betreft trouwringen. Daarom hebben wij gekozen voor het exclusieve Oostenrijkste merk Ruesch.

Deze ringen liggen zeer gunstig in prijs.

Touche

De naam Touché refereert naar het Franse woord touché en het Engelse touch. Touché staat voor geraakt en aangeraakt
worden. De sieraden van Touché Jewels moeten aangeraakt worden voor de vingerafdruk. Sieraden zijn  pure emotie, zoveel meer dan alleen een sieraad in goud en zilver. Het verhaal vertellen over hoe dierbaar een sieraad kan zijn, markeert de belangrijkste momenten in het leven. Denk daarbij aan geboorte, trouwen en overlijden. Alle grote mijlpalen in iemands
leven worden vaak bezegeld door sieraden. Dit wordt op een andere manier vormgegeven met de modernste technieken. Persoonlijk en op het lijf geschreven.

Uitgebreid assortiment

Kom vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, een kijkje nemen naar ons uitgebreide assortiment.
Natuurlijk hebben we voor de bruid een prachtige sieraden collectie.