Kindersieraden & cadeaus

Geboorte geschenken

Bij ons kunt u altijd terecht voor een leuk kado voor de geboorte van een baby!

Ook aan onze kleine klanten, wordt bij ons gedacht. We hebben een uitgebreide collectie met diverse soorten kinderbestekjes en spaarpotten. Denk hierbij aan Nijntje, Rupsje nooit genoeg, Woezel & Pip, Sprookjes en nog vele andere. Uiteraard kunt u er voor kiezen om uw kado nog persoonlijker te maken met een gravure. Ook hebben we geboortecertificaathouders, kapsetjes, foto-albums en tandendoosjes voor als u net iets anders wilt geven. Kortom, voor ieder wat wils.

Binnenkort een kinderfeestje?

Natuurlijk denken we ook aan onze kleinste klanten. We hebben verschillende leuke zilveren oorbellen, ringen, hangers en kettingen. Met of zonder kleur en steentjes. Voor de speciale gelegenheden (denk aan de communie, vormsel, afzwemmen of haar verjaardag) hebben we sieradensetjes geheel in stijl.

Kinderhorloges

Onze collectie kinderhorloges bestaat uit stoere kinderhorloges voor jongens en voor meisjes, die een heel eigen karakter hebben. Onze horloges zijn horloges speciaal ontworpen voor de kinderen; duidelijk afleesbaar en verkrijgbaar in trendy kleuren. De jongens horloges hebben een stoer uiterlijk met een volwassen design, maar dan in een kleine maat. Er zijn ook digitale uitvoeringen verkrijgbaar. Natuurlijk hebben we ook voor de meisjes eigentijdse horloges, met hippe gekleurde banden en leuke wijzerplaten.

Gaatjes prikken

De eerste oorbellen zetten is voor u en uw kind een spannende ervaring. Wij vinden dan ook dat het een leuke ervaring moet zijn. Vandaar dat wij er graag een klein feestje van maken. Er is niks om bang of nerveus voor te zijn, maar eenmaal in de winkel nemen de kriebels toch iets toe. Daarom nemen we er de tijd voor en leggen u en uw kind alles uit. Een goede voorbereiding is het halve werk! We prikken gaatjes al vanaf €17,50.

Hippe oorbellen

We hebben verschillende soorten anti allergische, leuke en hippe oorbellen waar u en uw kind uit kunnen kiezen. Als de keuze is gemaakt, gaan we de oren reinigen. Vervolgens zetten we daar stipjes op zodat vooraf goed te zien is waar de oorbellen gaan komen, zodat we zeker weten dat ze mooi recht kome te zitten. Als dit allemaal is gedaan worden de gaatjes gezet. Dit gaat geruisloos, zodat de kinderen niet schrikken en het is vrijwel pijnloos. De pijngrens verschild natuurlijk per kind.

Na het prikken…

Na het prikken moeten de oorbellen goed verzorgd worden, dus let goed op onze instructies. De poussettes zijn open en dat zorgt voor een snellere genezing. Na zes weken mogen de oorbellen worden gewisseld. Wij adviseren u om zilveren (925) – of gouden oorbellen te gebruiken. Het eerste jaar moeten er wel continu oorbellen in de oren zitten, omdat de gaatjes nog dicht kunnen groeien. Afspraak maken is bij ons niet nodig. U mag langskomen wanneer het u schikt. Er is altijd iemand aanwezig die in het bezit is van een certificaat om de oorbellen te mogen zetten.

Verzorging

Verzorging van de oorgaatjes Nu dat u of uw kind oorgaatjes heeft laten prikken, is het ook van belang om deze te verzorgen. Goede en regelmatige verzorging is belangrijk voor mooie oorgaatjes.