Ons assortiment

Goud

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan gouden sieraden; colliers, armbanden, ringen, oorknoppen in diverse prijsklassen.

Zowel in geel- als witgoud, of een combinatie hiervan, natuurlijk kunt u ook nog kiezen voor een sieraad met briljant. Voor al uw bijzondere momenten hebben wij een passend sieraad. Wij adviseren u graag met het maken van de juiste keuze voor elke gelegenheid uit onze gouden collectie.

Briljant

Diamonds are girls best friend!

Om een speciale gebeurtenis extra “glans” te geven, adviseren wij u onze briljant collectie.  Wij hebben een ruime keuze aan briljant ringen, colliers, hangers, armbanden en oorknoppen. Een briljant geeft uw sieraad net even dat speciale effect. Er zijn verschillende zettingen, kwaliteiten en kleuren mogelijk, waardoor u in grote lijnen zelf de schoonheid van de briljant bepaald.

Want zeg nu zelf, wie wil er nu niet genieten van de ultieme schittering van een mooie briljant in sieraad.

Zilver

Zilver is niet meer weg te denken… het is dé modetrend op sieradengebied! We hebben een groot assortiment zilveren sieraden, te denken aan ringen, armbanden, colliers, oorknoppen enzovoort. Dit voor elke gelegenheid en iedere prijsklasse zowel in een moderne als in een klassieke stijl en voor alle leeftijden hebben we een passend sieraad.

Tegenwoordig zijn zilveren sieraden ook verkrijgbaar in allerlei kleuren, te denken aan rosé of goud. Dit om ze betaalbaarder te maken dan gouden sieraden.

Parels

Parels zijn niet meer weg te denken; klassiek en toch van deze tijd. Een prachtig sieraad, maar ook zeker om casual te dragen. Alle parelsnoeren worden zorgvuldig uitgekozen en moeten voldoen aan bepaalde eisen waaronder o.a. een prachtige glans, mooie vormen en hun gaafheid. Ze zijn er in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen.

Er zijn cultivé- en zoetwaterparels, waarvan de laatste het meest betaalbaar zijn. Wij hebben een grote variatie in ringen, oorknoppen, hangers en colliers, zowel met goud als met zilver. Is uw parelcollier of armband gebroken? Dan kunnen wij deze voor u opnieuw knopen. Door de parels opnieuw te laten knopen, wellicht de lengte iets aan te passen en er een modern slot tussen te laten zetten, krijgt het collier een heel nieuw gezicht.

Kom eens langs en laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.

Edelstaal

Stalen sieraden zijn over het algemeen stoerdere, strakke sieraden. Leuk te combineren met leer of met zirkonia. De positieve eigenschappen van staal zijn dat het niet verkleurd en dat u er lang draag plezier van zult hebben. Het is namelijk slijtvast. Nog een bijkomend voordeel is dat er geen nikkel in zit en dus geeft staal feitelijk geen allergische reactie. We hebben een diversiteit aan stalen sieraden, zowel voor de heren als voor de dames tegen een aantrekkelijke prijs. Nieuw! We hebben nu ook voor jongens stalen en lederen armbanden in een kleinere maat!