Unieke producten

Gedenksieraden

Achter een traan van verdriet, schuilt een glimlach van een dierbare herinnering.

Als een dierbare overlijdt, dan wilt u die persoon het liefst zo dicht mogelijk bij u houden, maar dan in tastbare vorm. Door as te verwerken in een sieraad draagt u een deel van uw dierbare persoon wel héél dicht bij u.

Er zijn steeds meer mogelijkheden om uw herinneringen te vereeuwigen. Dit door bijvoorbeeld het as van uw geliefde te verwerken in een sieraad (dit kan zowel zichtbaar als onzichtbaar)of door het laten maken van een (doorzichtige) vingerafdruk of een fotomunt. Onze merken See You en Royolz sluiten hier mooi op aan.

Er kan op verschillende manieren een vingerafdruk worden gemaakt, afhankelijk van de keuze van het sieraad:
Inktafdrukken
voor het laseren van de vingerafdruk op het sieraad
Wasbolletje
voor het vervaardigen van sieraden
Vingerscan
voor het digitaliseren van een vingerafdruk

Onze collectie biedt colliers met veelzeggende symbolen maar ook ringen, armbanden, hangers en oorknoppen in goud, zilver of staal. Speciaal voor de heren is er ook een lijn ontworpen, onder andere stalen ringen en stoere leren armbanden.

Misschien heeft u sieraden van uw overleden dierbare, natuurlijk kunnen wij ook hiervan een mooi en tastbaar sieraad ontwerpen en maken. Uiteraard samen met u om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan uw trouwringen.

Onze eigen goudsmid zal met grote zorg en kennis, naar alle tevredenheid, een sieraad voor u vervaardigen.
Mocht u toch liever iets totaal anders willen, is er altijd nog de mogelijkheid om uw oude goud in te leveren.

Komt u gerust langs in onze winkel en wij bekijken samen met u wat de meest passende oplossing is.

Moedermelk

Sieraden gevuld met moedermelk

 

 

Het kunnen geven van borstvoeding is iets zeer bijzonders tussen moeder en kind. 

Het afsluiten van zo’n periode kan symbolisch verwerkt worden in een sieraad. De melk wordt in een sieraad verwerkt door middel van een speciaal hars.

Geboortesieraden

Moeders zijn goud waard

Wat is er specialer dan een nieuw leven beginnen met een symbolisch sieraad? Vanaf het moment dat de baby is geboren, zijn moeder en kind onafscheidelijk. Daarbij kunt u denken aan de prachtige sieraden van M’amour, deze toont de liefde tussen moeder en kind. De M’amour hangers zijn verkrijgbaar in zilver, zilver verguld en zilver rosé en eventueel bezet met een diamant.

Natuurlijk hebben we ook allerlei andere geboortesieraden, te denken aan naamplaat-armbandjes, ringen die we kunnen voorzien van een persoonlijke gravure. Kijk ook eens op kids om ideeën op te doen voor een leuk kraamkado.