Unieke producten

Gedenksieraden

Achter een traan van verdriet, schuilt een glimlach van een dierbare herinnering.

Als een dierbare overlijdt, dan wilt u die persoon het liefst zo dicht mogelijk bij u houden, maar dan in tastbare vorm. Door as te verwerken in een sieraad draagt u een deel van uw dierbare persoon wel héél dicht bij u.

Er zijn steeds meer mogelijkheden om uw herinneringen te vereeuwigen. Dit door bijvoorbeeld het as van uw geliefde te verwerken in een sieraad (dit kan zowel zichtbaar als onzichtbaar)of door het laten maken van een (doorzichtige) vingerafdruk of een fotomunt. Onze merken See You en Royolz sluiten hier mooi op aan.

Er kan op verschillende manieren een vingerafdruk worden gemaakt, afhankelijk van de keuze van het sieraad:
Inktafdrukken
voor het laseren van de vingerafdruk op het sieraad
Wasbolletje
voor het vervaardigen van sieraden
Vingerscan
voor het digitaliseren van een vingerafdruk

Onze collectie biedt colliers met veelzeggende symbolen maar ook ringen, armbanden, hangers en oorknoppen in goud, zilver of staal. Speciaal voor de heren is er ook een lijn ontworpen, onder andere stalen ringen en stoere leren armbanden.

Misschien heeft u sieraden van uw overleden dierbare, natuurlijk kunnen wij ook hiervan een mooi en tastbaar sieraad ontwerpen en maken. Uiteraard samen met u om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan uw trouwringen.

Onze eigen goudsmid zal met grote zorg en kennis, naar alle tevredenheid, een sieraad voor u vervaardigen.
Mocht u toch liever iets totaal anders willen, is er altijd nog de mogelijkheid om uw oude goud in te leveren.

Komt u gerust langs in onze winkel en wij bekijken samen met u wat de meest passende oplossing is.

Jubileumsieraden

Relatiegeschenken en jubilarisartikelen van de juwelier… een briljant idee en… betaalbaarder dan u denkt.

Als vereniging of bedrijf zult u regelmatig te maken hebben met een jubileum, een afscheid of een goede reden hebben om iemand te bedanken of extra in het zonnetje te zetten. Dit soort gelegenheden vragen natuurlijk om een mooi relatiegeschenk.

Wij gaan graag met u om de tafel zitten om samen met u het perfecte geschenk te realiseren. Denk hierbij aan gegraveerde horloges, sleutelhangers en pennen met uw eigen logo en tekst. Sieraden en cadeaubonnen of iets moois speciaal in eigen atelier vervaardigd. Laat u gerust vrijblijvend informeren.

Geboortesieraden

Moeders zijn goud waard

Wat is er mooier dan een nieuw leven beginnen met een symbolisch sieraad? Vanaf het moment dat de baby is geboren, zijn moeder en kind onafscheidelijk. Daarbij kunt u denken aan de prachtige sieraden van M’amour, deze toont de liefde tussen moeder en kind. De M’amour hangers zijn verkrijgbaar in zilver, zilver verguld en zilver rosé en eventueel bezet met een diamant. Ze zijn er vanaf € 59,50.

Natuurlijk hebben we ook allerlei andere geboortesieraden, te denken aan naamplaat-armbandjes, ringen die we kunnen voorzien van een persoonlijke gravure. Kijk ook eens op kids om ideeën op te doen voor een leuk kraamkado.